INVITASJON MOELVCUP 16.-17. SEPTEMBER

Postet av Moelven IL - Fotball den 8. Aug 2017

Klikk på linken under for alt du trenger av informasjon og påmelding til Moelvcup

INVITASJON

MOELVCUP 16.-17. SEPTEMBER

Postet av Moelven IL - Fotball den 8. Aug 2017

Vil med dette invitere til cup i Moelven 16-17 september.

Se vedlagte invitasjon med påmeldingslink.

Håper dette kan være cup og delta på mot slutten av sesongen.

INVITASJON MOELVCUP

ÅRSMØTE

Postet av Moelven IL - Fotball den 9. Feb 2017

Det avholdes årsmøte i fotballgruppa Torsdag 2. mars kl 1900 på Klubbhuset.

Vel møtt!

Trekning i Hippelotteriet

Postet av Moelven IL - Fotball den 4. Jan 2017

Det er foretatt trekning i Hippelotteriet. Vi gratulerer vinnerne!

Oversikt over vinnerne finner du her: Hippetrekning.pdf

TRENERKURS 11.-12. NOVEMBER

Postet av Moelven IL - Fotball den 11. Okt 2016

Fredag 11. og Lørdag 12. november blir det arrangert trenerkurs i Idrettsparken. I Mars gjennomførte vi delkurs 1 - så denne gang gjennomfører vi delkurs 2.

Som i vår dekker klubben deltageravgiften for de som ønsker å delta. Vi håper så mange som mulig har ønske og mulighet til å bidra. Dette er relevant både for de som jobber med de minste og de som jobber med de eldre.
Vi ønsker både de som er trenere i dag og fremtidige trenere velkomne til kurs! For Moelven er det viktig å øke trenerkompetansen for hele klubben, så det er bare å møte opp uavhengig av hvor mye fotballfaglig bakgrunn du har.

NB: Det er ikke nødvendig å ha gjennomført delkurs 1 for å gjennomføre delkurs 2!

Påmelding innen 04.11 til bjorkelars@hotmail.com - men det er førstemann til mølla som gjelder - så vær rask.

Har du spørsmål - ikke nøl med å ta kontakt. Enten på mail eller mobil 992 72 503.

Program finner du her

Grasrottreneren del 2 Invitasjon Moelven.docx