Seier over Stange!

Postet av Moelven IL - Fotball den 6. Jun 2016

Søndag vant våre 4. divisjonsherrer 2-1 over Stange. Stillingen ved pause var 0-0.

Solskinn og nydelig sommer temperatur, alt lå til rette for en fin fotballkamp, men dessverre så gikk ikke førsteomgangen inn i historiebøkene som velspilt og sjanserik.

Vi slet med å skape de store sjansene, tempo var lavt og presisjonen var for dårlig.

Dette gjorde at Stange lett kunne avklare våre forsøk lett, faktisk var de nærmere en skåring enn vi var i første omgang.

Det som etter tabellen å dømme kunne bli ren enveiskjøring, ble langt fra det.

Andre omgang startet litt som første, men etter hvert så tok vi mere tak i kampen. Stange spillerne ble løpende oftere og oftere i mellom. Vi produserte flere store sjanser, men dessverre uten uttelling.

Publikum måtte vente helt til det 70 minuttet før de fikk noe å juble for. Truls Heggelund i sin nye rolle som høyre back kom fint frem på siden og slo ett innlegg som en Stangespiller satte i eget mål.

1-0 var en realitet og ut fra sjansene vi hadde hatt denne andre omgangen var det høyst fortjent. Vi fortsatt vårt press mot Stange målet og da broder Stig rundet keeper 5 min senere sto det 2-0 på tavla.

Hyggelig å ha kaptein Heggelund tilbake etter et langt skadeavbrekk.

Stange reduserte 5 min før slutt, men vi styrte heldigvis kampen inn til 3 poeng.

Vår beste spiller: Christian Bråthen Larsen som la ned en enorm innsats i samtlige 90min.

Tre poeng og sola var det som varmet, neste kamp er mot Follebu Borte på fredag, der må vi vise oss fra en mye bedre side.

Vi får bruke uka godt på feltet og stille godt forberedt til å gi Follebu skikkelig kamp.