Bendit cup 2015

Postet av Moelven IL - Fotball den 25. Aug 2015
Bendit Fotballcup Moelven 12. og 13. september

Lørdag 12. september spilles det 3’erfotball for 6-åringer (NYHET!) og 5’erfotball for årsklassene 7-10 år
Søndag 13. september spilles det 7’erfotball for årsklassene 11-12 år

ÅrskullJenteklasserGutteklasserSpilledag
2009Micromix 6 (blandet)Micromix 6 (blandet)Lørdag
2008J7G7Lørdag
2007J8G8Lørdag
2006J9G9Lørdag
2005J10G10Lørdag
2004J11G11Søndag
2003J12G12Søndag
En klubb kan delta med flere lag på samme alderstrinn, og vi vil så langt det går sørge for at disse lagene ikke møter hverandre eller spiller kamp samtidig. Da det er begrenset hvor mange 3’erlag vi har plass til, men vi likevel ønsker å unngå at noen møter lag fra egen klubb, må vi sette et tak på fire 6-årslag fra én og samme klubb.

Hver kamp har én omgang på 25 minutter og alle lag spiller minst 3 kamper. Vi tilstreber å avvikle det enkelte lags kamper innenfor en tidsramme på 3-4 timer, men den kan bli noe lenger hvis laget spiller flere enn tre kamper.

Turneringen starter kl. 09.00 begge dager. Vårt flotte og kompakte baneanlegg består av gressbaner utendørs i Idrettsparken og kunstgressbaner innendørs i Limtrehallen. Alle spillere får fine Bendit-premier rett etter at lagets siste kamp er spilt.

Det kan være mulig for 11- og 12-åringer å spille 5'er, men det avhenger av nok påmeldte lag som ønsker dette. Disse lagene må meldes på i årsklasse 10 år, og spilledag blir lørdag.

Vi gir også 10-åringer som ønsker det, sjansen til å prøve 7'er og vil så langt det er mulig finne jevnaldrende motstandere. Disse lagene må meldes på i årsklasse 11 år og spilledag blir søndag.


Praktisk informasjon

Kampene spilles ute i Idrettsparken eller inne i Limtrehallen. For de som ikke har vært i Moelv før, er det bare å følge skilting etter avkjøring fra E6 og Rv 213. Det er gode parkeringsmuligheter i nærhet til Idrettsparken, og våre parkeringsvakter vil vise vei!

Ved ankomst melder lagleder seg i sekretariatet. Samtidig leverer de sine spillerlister, dersom disse ikke allerede er lagt inn elektronisk. Etter at laget har spilt sin siste kamp, henter lagleder spillerlista i sekretariatet og møter med sine spillere til fortløpende premieutdeling på en egen scene mellom nedre bane og Limtrehallen.

Alle lag tar med et sett overtrekksvester eller reservedrakter/t-skjorter. Ved lik draktfarge er det laget som er oppført som ”bortelag” som skal bytte.

Turneringen gjennomføres etter NFF's spilleregler og med Fair Play-hilsen før og etter kamp. Blandete lag kan spille i jenteklassen dersom bare én gutt er på banen om gangen, ellers skal laget meldes på i gutteklassen. Bruk av overårige spillere må det eventuelt søkes om, og dispensasjon gis av sosiale eller medisinske hensyn. Det skal ikke legges opp til å forsterke et lag ved bruk av overårige spillere.

Toaletter finner dere i klubbhuset (både oppe og nede i gangen samt i alle garderober) og i Limtrehallen.

Det er en bemannet førstehjelpsstasjon på plassen.

Det er kiosker ved øvre og nedre bane og inne i Limtrehallen i tillegg til et Bama-telt med "Ola-pakker", wraps, frukt og smoothies på nedre bane. Vi steker vafler, griller hamburgere og pølser. Glutenfrie alternativ finnes! En pizzavogn har vi også funnet plass til.

Skar G-sport vil ha et eget utsalg på nedre bane.

OBS! Området mellom banene (altså på selve gressmatta) er forbeholdt spillere og lagledere. Dette fordi fotballsesongen ennå varer noen uker til, og vi trenger banekapasiteten til kamper og trening også etter at Bendit Fotballcup er over. Campingstoler, sekker, kjølebager, griller, barnevogner og tråkk med flate sko sliter uforholdsmessig mye på gresset og publikum bes derfor benytte de ytre sidelinjene og områder utenfor banene til samlingspunkt.Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline