Surt 1-0 tap mot Fron

Postet av Moelven IL - Fotball den 27. Jun 2016

Torsdag tok våre 4. divisjonsherrer turen til Vinstra for å måle krefter med tabellnabo Fron. En seier i denne kampen ville ført oss forbi Gudbrandsdølene på tabellen. Dessverre ble oppgaven for stor denne gangen.

Vi starter kampen bra, og skaper et par store sjanser i løpet av de første ti minuttene. Vi dominerer banespillet og ting ser bra ut.
Dessverre klarer vi ikke å omsette det spillemessige overtaket i sjanser og scoringer.

Etter hvert kommer Fron mer inn i kampen, og 10 minutter før pause setter Fron inn 1-0 etter litt klabb og babb.

I andre omgang starter vi bra i banespillet, men klarer ikke produsere de helt store sjansene. Utover i omgangen klarer vi ikke skape så mye som vi ønsker, og når først muligheten byr seg klarer vi ikke å være kalde nok i den avgjørende fasen.

Som trener Haga siteres på i Ringsaker Blad: "Et surt etmålstap". Spillemessig gjør vi mye bra, men vi sliter med å omsette dominans i banespillet til store sjanser. Ikke minst sliter vi med å omsette de sjansene vi skaper i mål. Det er jo relativt viktig i fotball.

Gledelig med Eskil Pettersen som debuterer på a-lagsnivå og gjør en god figur de siste 10 minuttene. Det er mange lovende unggutter som er på full fart inn på a-laget. Disse blir det moro å følge! Vårens siste kamp spilles førstkommende torsdag kl 1900 mot Fart. Vi håper mange møter opp :)

Vi skal gjøre vårt for å avslutte vårsesongen på best mulig vis.